duminică, 24 februarie 2008

Newcastle - Manchester United 1 - 5

Newcastle Home team Score Man Utd Away Team

Newcastle

  • Faye 79
1 - 5

Man Utd

  • Rooney 25,80 Ronaldo 45,56 Saha 90

Match Links

  • Barclays Premier League
  • 23rd Feb 2008
  • KO 17:15
  • Ground: St James' Park, Newcastle
  • Att: 52,291


Manchester United nu a avut mila de Newcastle United, in ultima partida a zilei de 23 februarie din Premier League.
Impulsionati de faptul ca Arsenal a facut doar un egal pe St. Andrews, cu Birmingham City, jucatorii trimisi in teren de Sir Alex Ferguson au inceput in forta partida cu Newcastle.
Minutul 25 avea sa fie punctul de plecare al diavolilor, Wayne Rooney invingandu-l pe irlandezul Given, dupa ce s-a dovedit mai agil decat NZgobia.
Dupa o mare sansa de 2-0 irosita de Tevez, Cristiano Ronaldo, pasatorul de la primul gol, a scapat singur cu portarul lui Newcastle si a reusit golul cu numarul 28 al sezonului.
La pauza, Given a fost schimbat de Keegan cu Taylor, in speranta ca rezerva irlandezului va avea mai multe sanse de a se opune atacurilor vizitatorilor. Numai ca in minutul 56, Ronaldo avea sa mai marcheze inca o data, dupa ce a speculat o imensa greseala in defensiva gazdelor.
Diagne-Faye a inscris pentru 1-3 in minutul 79, dar imediat Rooney a facut si el dubla, cu un sut splendid in coltul drept al portii.
Wayne a ratat sansa hattrick-ului in minutul 85, dar inainte de a parasi terenul, United a mai inscris odata prin Saha (91), intrat pe teren in locul lui Ronaldo.
Manchester acumuleaza astfel 61 de puncte si se apropie la 3 lungimi de Arsenal, in timp ce Ferguson i-a mai dat o data clasa lui Keegan, dupa mai vechile umilinte la scor, la mijlocul anilor 90.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu