miercuri, 2 aprilie 2008

A.S. Roma - Manchester United 0 - 2

Roma Home team Score Man Utd Away Team

Roma


0 - 2

Man Utd

  • Ronaldo 39 Rooney 66

Match Links

  • UEFA Champions League
  • Quarter Final
  • 1st Apr 2008
  • KO 19:45
  • Ground: Olimpico
  • Att: 80,023

Spaletti anunta inaintea meciului cu Manchester ca Roma nu cauta razbunarea, ci doar victoria. Dupa acel 1-7 din sezonul trecut, capitolinii aveau o miza uriasa in sferturile Ligii: semifinala Cupei, dar si uitarea cosmarului de pe "Teatrul viselor". Ferguson, de partea cealalta, declara ca, de cand e managerul lui Manchester, nu a avut o echipa asa puternica precum aceasta cu Ronaldo, Rooney, Nany, Anderson.

Sir Alex a avut castig de cauza. Copii teribili, Rooney si Ronaldo, au facut legea. Minutele 39 si 66 au fost cu noroc. Roma, isi prelungeste criza din ultima vreme, desi a eliminat surprinzator in optimi pe Real Madrid. Englezii isi prelungesc forma de vis, iar portughezul Ronaldo are un nou nume-norocos: Roma. Cristiano a marcat primul gol in Champions League chiar impotriva giallorosilor, in sezonul trecut.

ROMA: Doni - Cassetti, Mexes, Panucci, Tonetto - De Rossi, Aquilani - Taddei, Pizarro, Mancini - Vucinic
Rezerve: Curci, Cicinho, Giuly, Antunes, esposito, Ferrari, Brighi

MANCHESTER UNITED: Van der Sar - Brown, Ferdinand, Vidic, Evra - Carrick, Scholes, Andersson - Cristiano Ronaldo, Park - Rooney
Rezerve: Kuszczak, Hargreaves, Giggs, Pique, O'Shea, Silvestre, Tevez

Tehnicianul Sir Alex Ferguson a declarat ca a sperat in victoria echipei Manchester United in meciul cu AS Roma:

"Este rezultatul sperat. Am avut probleme in primul sfert de ora, dar golul lui Cristiano Ronaldo, o fantastica lovitura de cap, a intors partida in favoarea noastra. El nu a jucat des in centrul atacului. A mai facut-o in campionat cu Portsmouth si a marcat de doua ori. Oricum, el poate juca pe toate posturile in atac. Cat priveşte golul, acesta este un gol clasic cu capul. Fundasul Romei nu l-a vazut venind, cred ca a fost surprins. Este un rezultat fantastic pentru noi. Meritam sa mergem in semifinale, chiar daca nimic nu este garantat in fotbal. In plus, nu au fost incidente cu suporterii, ceea ce este un bonus pentru noi", a declarat Ferguson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu