duminică, 25 mai 2008

Manchester United - West Ham 4 - 1

Man Utd Home team Score West Ham Away Team

Man Utd

  • Ronaldo 24,3 Tevez 26 Carrick 59 Nani s/o 37
4 - 1

West Ham

  • Ashton 28

Match Links

  • Barclays Premier League
  • 3rd May 2008
  • KO 12:45
  • Ground: Old Trafford
  • Att: 76,013
Golurile 39 şi 40 ale portughezului Cristiano Ronaldo în acest sezon au ajutat-o pe Manchester United să se apropie la un singur pas de titlul de campioană, după succesul de astăzi, 4-1 cu West Ham, în penultima etapă din Premier League.

Succesul de pe "Old Trafford" ar putea aduce cel de-al 17-lea titlu pentru "diavolii roşii" dacă urmăritoarea Chelsea va pierde luni, în deplasarea de la Newcastle. În cazul în care viitoarea adversară şi din finala Ligii Campionilor nu se va împiedica totuşi cu Newcastle, Manchester va câştiga titlul dacă învinge în ultima etapă,în deplasare, pe Wigan.

Cristiano Ronaldo a marcat o dublă în minutele 3 şi 24, după gafe uriaşe ale apărării lui West Ham, iar portughezul a ajuns la 30 de goluri în actualul sezon de Premier, cu doar unul mai puţin decât recordul actual, 31 de goluri într-o ediţie, care-i aparţine lui Alan Shearer.

Carlos Tevez a punctat şi el împotriva fostei sale echipe, cu un şut de la 30 de metri, şi dus scorul la 3-0 pentru Manchester, în minutul 26. Trei minute mai târziu, West Ham a redus din diferenţă, după o execuţie senzaţională a lui Dean Ashton, iar Manchester a început să-şi facă probleme spre finalul primei reprize, după ce Nani a fost eliminat în minutul 37, pentru un "cap" aplicat lui Lucas Neill.

Totuşi, după pauză West Ham, o echipă fără obiectiv în acest final de sezon, nu a forţat şi nu a încercat să beneficieze de omul în plus pe teren, iar scorul final, 4-1 pentru Manchester, s-a decis în minutul 60, în urma unui şut deviat al lui Michael Carrick.

via: prosport.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu