duminică, 16 martie 2008

Derby - Manchester United 0 - 1

Derby Home team Score Man Utd Away Team

Derby


0 - 1

Man Utd

  • Ronaldo 76

Match Links

  • Barclays Premier League
  • 15th Mar 2008
  • KO 15:00
  • Ground: Pride Park Stadium
  • Att: 33,072

Sir Alex Ferguson nici nu-si imagina ca deplasarea de la Derby County va fi atat de dificila, mai ales ca la mijlocul saptamanii, ultima clasata din Premier League fusese invinsa de Chelsea cu 6-1.
In ciuda acestui aspect, trupa pregatita de Paul Jewell a facut fata mai bine de o ora actiunilor efensive purtate de "diavoli".
Cu un sistem de joc in Cristiano Ronaldo a avut rol de playmaker si doar cu un singur atacant autentic, Rooney, cei doi fiind ajutati de extremele destul de avansate, Park si Giggs, Manchester nu a reusit sa-l invinga sub nicio forma pe fostul sau portar, Roy Carroll.
Dupa ce Ronaldo a irosit cele mai multe ocazii, portughezul avea sa produca descatusarea pentru intreaga sa echipa in minutul 76, acesta relunad in poarta lui Carroll o minge primita de la O Shea.
Derby putea si ea sa marcheze, dar Ben Foster, la primul meci in Premier League pentru United, a inchis poarta la ocazia uriasa a lui Sterjovski.
In urma succesului, United a revenit pe primul loc in Premier League cu 67 de puncte in 29 de partide, unul mai mult decat Arsenal, care va juca insa pe Emirates cu Middlesbrough.


DERBY COUNTY: Carroll; Edworthy (Todd '55), Leacock, Moore, McEveley; Sterjovski (Robert, 83), Savage, Jones, Lewis; Miller, Earnshaw (Villa '76)



MANCHESTER UNITED: Foster; O Shea, Brown, Vidic, Evra; Park (Saha '62), Scholes (Carrick '62), Anderson (Fletcher '73), Giggs; Ronaldo, Rooney





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu