sâmbătă, 13 iunie 2009

Manchester intră în era post-Ronaldo



Reacţie. Acesta este cuvântul potrivit şi tot asta este ceea ce aşteaptă fanii lui Manchester United de la managerul Ferguson. Toată lumea este de acord cu faptul că s-a încheiat o afacere extrem de profitabilă pentru englezi, dar la fel de adevărat este că portughezul a lăsat un gol care cu greu va fi umplut, oricare ar fi numele celui care va încearca să-şi asume o atare sarcină.

Tevez, o soluţia la îndemână.
Carlitos, acesta este primul nume care se află pe lista scoţianului, dar este de văzut dacă nu cumva argentinianul s-a cam săturat de Old Trafford şi de răceala pe care i-a arătat-o în mod constant managerul. Şi asta. în ciuda declaraţiilor de dragoste ale sudamericanului, care a spus în nenumărate rânduri că doreşte să rămâna la United. Problema este că jucătorul aparţine unei firme, iar preţul stabilit de acei domni care nu au nicio legătură cu fotbalul este destul de piperat: 35 de milioane de euro este preţul "Apaşului", dar după ce vor fi intrat în cont banii de la Madrid operaţiunea se va putea face.
Benzema, asul din mânecă.
Pentru jucătorul francez pistele Real sau Barca nu mai sunt de actualitate, drept pentru care nu ar spune nu unei oferte venite de peste Canalul Mânecii, iar surse din cadrul clubului englez spun că Manchester s-a interesat deja de preţul jucătorului. Suma, între 40 şi 45 de milioane de euro, dar având în vedere valoarea jucătorului este o cifră corectă.
Dar, cel mai mult este dorit Ibrahimovic, considerat de Ferguson ca fiind singurul în stare să-l înlocuiască pe lusitan în inimile fanilor. Pentru asta, însă, trebuie învinsă concurenţa Barcelonei, grupare care a făcut deja primul pas pentru achiziţionarea suedezului. Ar mai fi ceva, nu iese niciodată fum fără foc, dar este greu de crezut că problemele financiare cu care se confruntă Liverpool l-ar determina pe Benitez să-l vândă pe Torres lui Manchester. Dar, misterioase sunt căile fotbalului...
Sursa: ProSport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu