duminică, 21 iunie 2009

OFICIAL!! Carlos Tevez pleacă de la Manchester United



Ceea ce se bănuia în ultima perioadă a devenit astăzi o certitudine. Atacantul argentinian Carlos Tevez s-a despărţit de Manchester United. Anunţul a fost făcut chiar de gruparea de pe "Old Trafford", într-o declaraţie postată pe site-ul oficial.
United a înaintat o ofertă de 25.5 milioane de lire sterline pentru a-l cumpăra definitiv pe jucătorul care în ultimele două sezoane a fost doar împrumutat pe Old Trafford. În plus, ar fi vrut să-l transforme într-unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Premier League , se mai poate citi în comunicat, însă "Apaşul" a ales să nu mai rămână la gruparea lui Sir Alex.

"Din păcate, cei care deţin drepturile federative ale lui Tevez au informat clubul că jucătorul nu mai vrea să continue cu Manchester", se poate citi în declaraţia celor de la United.

"Clubul îi mulţumeşte lui Carlos pentru serviciile sale din ultimele două sezoane şi îi urează succes în continuare".

Tevez a fost unul din favoriţii fanilor lui United şi a ajutat "diavolii" să câştige ultimele două sezoane din Premier League. Argentinianul este al doilea nume important de la United care părăseşte în această vară gruparea de pe "Old Trafford", după Cristiano Ronaldo, transferat de Real Madrid.

Rivala de la City e în pole position pentru a semna cu Tevez, însă presa din Insulă vorbeşte şi despre interesul celor de la Chelsea şi Liverpool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu