marți, 16 iunie 2009

United contraatacă!

Ferguson oferă 53 de milioane pentru Villa!

David Viila părea a fi al treilea transfer galactic al Realului în noua epocă Perez. Presa din Spania dădea ca sigur, sâmbătă, transferul şi susţinea că toate detaliile au fost puse la punct, singurul lucru rămas de făcut fiind anunţarea oficială a tranzacţiei.
Şi, totuşi, negocierile au intrat în impas; o contraofertă a Barcelonei, s-au grăbit să anunţe jurnalişti iberici. Se pare, însă, că nu rivala de pe Nou Camp este motivul întârzierii transferului `liliacului` la albi, ci o ofertă din partea lui...Manchester United.
Cu 94 de milioane de euro în cont, ca urmare a vânzării lui Ronaldo, Alex Ferguson a ieşit la 'cumpărături'. Scoţianul este decis să-l transfere pe atacantul de 27 de ani şi este dispus să ofere 53 de milioane de euro, anunţă Daily Mail.
În condiţiile în care această mutare s-ar realiza, atacantul ar deveni cel mai scump fotbalist cumpărat vreodată de o echipă din Anglia. Recordul actual este deţinut de Manchester City, care a plătit 42 de milioane de euro în 2008 pentru a-l achiziţiona pe Robinho.
Villa, cel mai bun marcator al Campionatului European din 2008, are 27 de ani şi a marcat 28 de goluri în acest sezon pentru `Lilieci`.


Sursa: ProSport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu